Monday, October 28, 2013

Album Baru - AIRMATA SEORANG MAHATHIR - Dedikasi buat Yg. Bhg. Tun Dr. Mahathir

Lagu ini tercipta selepas saya membaca buku The Memoir of Tun Dr. Mahathir - DOKTOR UMUM (A Doctor In The House). Sememangnya Tun Mahathir adalah idola saya sejak di bangku sekolah sampailah sekarang. Lagu khas yang saya cipta ini dedikasi buat Tun Mahathir dan sekelian peminat/penyokong Tun Mahathir walau di mana jua berada. Sebagai makluman, lagu ini sudah mendapat kelulusan Panel Penilaian Lagu Baru Tempatan (Rakam Khanah P. Ramlee, Wisma Radio RTM). Kepada yang mahu dengar lagu ini berkumandang di stesen radio awam atau swasta, telefon DJ bertugas dan buat permintaan. Kepada yang mahu memiliki album penuh AIRMATA SEORANG MAHATHIR boleh telefon saya 019-2531419 (Nazz Abdul Aziz)

Judul Lagu - AIRMATA SEORANG MAHATHIR. Lagu dan lirik ciptaan - NAZZ ABDUL AZIZ. Muzik dan susunan - RAZUFY RAHMAD.

Lirik penuh - Di ufuk masih mencabar wawasan yang kau asaskan... Masih ku ingat pesan mu itu... Perjuangan masih panjang... Mahathir kau inspirasi, pejuang berdedikasi... Engkau berjuang memimpin bangsa... Ku turut jejak langkah mu... Berlinang airmata mu, menatap nasib bangsa mu yang masih lagi dijajah di minda... Berlinang airmata mu, mengalir ke sungai waktu... Waktu yang menelan usia... Ku tatang airmata mu... Mahathir pemimpin unggul... Berpatah sayap bertongkat paruh... Berjuang terus berjuang...

PROMOSI - Dapatkan segera album AIRMATA SEORANG MAHATHIR. Terdiri dari 10 buah lagu pelbagai genre dan dijual pada harga RM19.90 tidak termasuk kos penghantaran. Hubungi Nazz Abdul Aziz 019-2531419.